Feel Team

Feel Recruitment is in april 2012 opgericht door Femke van Eyk en Ellis Vreman. Na jarenlang succesvol te hebben samengewerkt, besloten ze hun passie en krachten te bundelen en een eigen recruitmentbureau in de mode op te starten.

foto-ellis

Ellis Vreman – “Als geen ander in staat om een juiste match te maken. Een hekel aan “CV-schuiven”. Het inlevingsvermogen in het begrijpen van de wensen van zowel klant als medewerker is één van Ellis haar grootste kwaliteiten.Haar inlevingsvermogen komt onder ander voort uit haar jaren ervaring in de modebranche. Zij weet als geen ander hoe deze branche in elkaar zit en kan dan ook putten uit haar kennis, ervaring en grote netwerk. Haar kracht ligt bij het in beweging brengen van mensen richting hun doel. Zo haalt zij het optimale uit ieder persoon en elke situatie. Ellis zoekt graag uitdagingen en is ondernemend, denkt altijd in oplossingen in plaats van problemen. Commercieel, doelgericht, oprecht, zijn eigenschappen die Ellis maken tot een professionele en klantgerichte ondernemer.

Ellis@feelrecruitment.nl | tel: 0031-614387827

foto-femke

Femke van Eyk – “Creatieve en inventieve ondernemer die door haar jarenlange ervaring in staat is om personele vraagstukken te doorgronden en samen met de klant te zoeken naar een oplossing op maat. Met veel passie, plezier en bevlogenheid heeft ze personele problemen en vraagstukken mogen oplossen. Sterke affiniteit en ervaring met de modebranche maar vooral goed luisteren en doorvragen, het bedrijfsbelang voorop stellen en helder in communicatie, zijn voor haar belangrijke pijlers om de klantvraag om te zetten in een succesvolle samenwerking met opdrachtgevers. Femke staat voor: doel- en resultaatgericht handelen, no-nonsense en persoonlijke betrokkenheid.

Femke@feelrecruitment.nl | tel: 0031-648941305


Myrl van Helvoirt  – Per 1 oktober 2016 is Myrl van Helvoirt als Fashion Recruiter in dienst getreden bij Feel Recruitment. Na haar studie Small Business & Retail management, heeft Myrl o.a. ruime ervaring opgedaan als Shopmanager bij Open 32 en als Recruiter bij Adecco. Bij Feel Recruitment zal Myrl verantwoordelijk zijn voor de juiste match tussen onze opdrachtgevers en fashion talenten.

Gekeken naar mijn kennis, ervaring en passie is de combinatie van recruitment en de fashionbranche voor mij persoonlijk de ideale “match”.
Door mijn ervaring als shopmanager in de fashionbranche, weet ik hoe belangrijk het is “de juiste” match te maken tussen talenten, persoonlijkheid en de organisatie.
Door mensen in hun eigen kracht te zetten, creëer je niet alleen duurzame inzetbaarheid en vitaliteit maar ook iedere dag weer energie en werkplezier, die bijdraagt aan het realiseren van organisatiedoelstellingen.

Vol enthousiasme, energie en gedrevenheid ga ik het avontuur bij Feel Recruitment aan en hoop u snel te mogen ontmoeten!

Myrl@feelrecruitment.nl | tel: 0031-683600072

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search