Store Manager Fashionbranche Utrecht Feel Recruitment is op zoek naar een enthousiaste, energieke en inspirerende storemanager voor een grote en dynamische retailer in de fashionbranche.

Jouw kansen..

Werken als Store Manager in de Fashionbranche bij een dynamische en groeiende retailer. Hier krijgt hier de kans om ondernemer te zijn in je “eigen” winkel en je ontvangt de vrijheid hierin (binnen de kaders) te handelen. Aandacht en ontwikkeling staan hoog in het vaandel bij onze opdrachtgever. Door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan en een interne opleiding krijg je alle handvatten om continue het uiterste uit jezelf te halen, je te ontwikkelen en jouw loopbaan vorm te geven

Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en kan gebruik maken van een bovengemiddeld bonussysteem op basis van persoonlijke & teamprestaties

  • Extra expertise trainingen & workshops.
  • Een marktconform salaris & mogelijkheid tot extra bonus.
  • Een werkplek in een dynamische en vooruitstrevende Fashion organisatie.
  • Pensioen regeling
  • Korting op de collectie.

Jouw nieuwe werkplek..

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende en dynamische Retail organisatie. Een gevestigde naam binnen de Nederlandse detailhandel. De collectie bestaat uit dames & heren kleding, accessoires en een kids collectie. Dit alles tegen een toegankelijke prijs.

De opdrachtgever kenmerkt zich door de platte organisatie structuur, “ transparantie, korte lijntjes en snel schakelen”.  Ze zijn betrokken en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling.

Fashion is een passie en tevreden klanten zijn het aller belangrijkste. Door de klant te adviseren, inspireren en excellente service te bieden, willen ze van elke klant een ware “fan” maken. Samenwerking tussen de verschillende teams is essentieel om de doelen te bereiken. Samen met een hechte groep collega’s werk je hard, heb je lol en streef je naar een optimaal resultaat.

Jouw werkzaamheden..

Als Store Manager ben je verantwoordelijk voor het algemene operationele management in de winkel. Je zorgt een goede sfeer zodat je team en de klanten zich thuis voelen. Je bent creatief en hebt commerciële ideeën die je vertaalt naar plannen om je medewerkers te inspireren en het doelen te behalen.

Je bent constant bezig met de vorming van je team. Jouw team van ongeveer 20 – 40 personen coach jij zonder probleem en je creëert enthousiasme en betrokkenheid. Iedereen kan zich persoonlijk ontwikkelen maar ook als team. Samen met dit team, dat bestaat uit jouw assistent storemanagers, fulltimers, parttimers en weekendhulpen dagen jullie elkaar iedere dag weer uit om betere prestaties neer te zetten en de klanten met een voldaan winkelgevoel de store te laten verlaten.

Je krijgt veel vrijheid om je store te runnen als ‘jouw store’. Hierbij ligt voor jou de uitdaging om elke dag kritisch te kijken naar commerciële kansen, en met deze kansen aan de slag te gaan om het maximale uit jouw store te halen. Omdat je het belangrijk vindt dat mensen zich blijven ontwikkelen geef je ze dagelijks feedback en stimuleer je ze om opleidingen te volgen. Je inspireert met je enthousiasme, gedrevenheid en verkoopkwaliteiten. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een nette & representatieve uitstraling van de winkel, je hebt oog voor detail!

Wat wordt er van je verwacht?

Jij bent een energiek iemand die affiniteit heeft met de fashion & Retail branche. Als manager ben je een coach die draagvlak weet te creëren bij zijn/haar medewerkers! Je beschikt over goede leidinggevende en organisatorische vaardigheden. Je bent ondernemend  en werkt gestructureerd en zeer klant en resultaatgericht. Je hebt een passie voor Fashion het verkopen ervan en jou streven is dat elke klant 100% tevreden en met een warm gevoel naar buiten loopt.
Je hebt een:

  • Aantoonbaar 3-5 jaar managementervaring in een servicegerichte retail omgeving.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het coachen, inspireren en sturen van grote teams + 15 medewerkers.
  • Je hebt een ondernemersgeest en bent continue op zoek naar kansen
  • Flexibele instelling
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande functie? Neem snel contact op met Feel Recruitment, telefoon: 06-83600072, of mail een uitgebreide motivatiebrief met recente foto naar Myrl@feelrecruitment.nl

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search