Organisatie

Onze opdrachtgever is een groeiende, dynamische & internationale Retail organisatie met meerdere winkelformules. Met winkels in Nederland , België en Duitsland timmeren ze hard aan de weg. Naast de verkoop van bekende nationale & internationale merken, ontwerpen en produceren ze nog 2 trendy eigen labels.

Fashion is een passie en tevreden klanten zijn het aller belangrijkste. Door de klant te adviseren, inspireren en excellente service te bieden maken ze van elk klantcontact een feestje. Het bedrijf bestaat uit een hechte groep collega’s die gezamenlijk voor het beste gaan.Functie

Jij bent een echte teambuilder en oprechte stijladviseur met een open mindset. Samen met de storemanager zorg jij ervoor dat iedereen een passend stijladvies geeft maar geef je zelf ook stijladvies. En hiervoor loop jij graag een extra stapje; jij geeft de klant dat échte warme welkom, schenkt dat met liefde bereidde kopje koffie en geeft dat oprechte persoonlijke stijladvies. Alles om ervoor te zorgen dat de klant met een grote glimlach én van top tot teen gestyled de winkel uitloopt én terugkeert.

Functie-eisen


– Een goede look staat jou op het lijf geschreven, maar je weet deze ook bij anderen aan te meten

– Een echt stijladviseur; jij stylet iedereen van top tot teen

– Je hebt een passie voor mode, kleding en alles wat ermee te maken heeft. Oftewel; mode past jou

– De klant is koning, het resultaat de kroon op jouw werk

– Niet alleen enthousiast, maar je kunt dit ook overbrengen

– Jij weet dat je samen meer bereikt dan alleen

Aanbod

De opdrachtgever biedt jou een open werkomgeving, waar jij wordt gewaardeerd en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Maar zij bieden je ook:


– Begeleiding on the job

– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

– Doe je het goed, dan krijg je een bonus

– Een hecht, open team

Inlichtingen

Sasja van Kempen 06 15566287

Sollicitatie

Sasja van Kempen 06 15566287

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search