Introductie

Ben jji gewend te werken in een ‘fast paced’ omgeving en hou je ervan grote teams aan te sturen in een snelle retail omgeving?

Lees dan verder!

Organisatie

Deze internationale, retail organisatie heeft meer dan 685 winkels in heel Europa en heeft de ambitie verder te blijven groeien de komende jaren.

Functie

Als Assistant Manager bij deze organisatie ben je verantwoordelijk voor de omzet, de productiviteit en de coördinatie van alle werkzaamheden op de winkelvloer. Je bent een commercieel verkooptalent die de behoeften van de klant centraal stelt en hier, keer op keer, op inspeelt.

Daarnaast ben je een manager met uitstekende leiderschapscapaciteiten, je bent gewend om een groot team aan te sturen (30-50 medewerkers) en weet hoe je jouw team moet motiveren en begeleiden. Je hebt een positieve houding met een flinke dosis doorzettingsvermogen en zorgt samen met het team voor een juiste uitstraling van de winkel.Functie-eisen

Jouw profiel


– Minimaal 2-3 jaar ervaring als Assistant Manager/Store Manager (bij voorkeur in een snelle organisatie en groter team)


– Gedreven en zelfstandig;


– Sterk in plannen en organiseren;


– Uitstekende commerciële, communicatieve en coachende


vaardigheden;


– Ervaring met het werken met KPI’s en deadlines;


– Ervaring met het interpreteren en analyseren van financiële rapportages zoals


budgetten, payroll etc;


– Beheersing van de Engelse taal is een pre.

Aanbod

Naast een zeer aantrekkelijk salaris biedt deze organisatie een developmentplan met de mogelijkheid tot doorgroeien. Personeelskorting, pensioenregeling en een collectieve zorgverzekering. Per jaar organiseren zij 8 dubbel discount weekenden. Je krijgt 24 vakantiedagen, bij een fulltime dienstverband, met de keuze om dagen bij te kopen. Vergoedingen volgens CAO.


Ontdek het verschil!

Ontdek het verschil bij deze organisatie – je zal merken dat ze veel meer bieden dan gewoon een baan. In de stores doen ze veel samen – dat betekent samen leren, werken en groeien.

Als je deel gaat uitmaken van deze organisatie kan je rekenen op volledige ondersteuning van een hecht en divers team.

Inlichtingen

Femke van Eyk 0031648941305

Sollicitatie

Femke van Eyk 0031648941305

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search