Introductie

Voor deze prachtige winkel in Kampen zoeken wij een enthousiaste, proactieve Assistent Storemanager. Ben jij gedreven en ondernemend? Heb je passie voor schoenen en heb je de klant altijd op 1 staan? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Organisatie

Deze organisatie is een familiebedrijf met een historie van ruim 70 jaar. Met 80 winkels en een webshop zijn zij een belangrijke speler in de Nederlandse schoenenmarkt in het hogere segment.

Functie

Als Assistent ben je ondersteunend aan de Storemanager en ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen van het filiaal. Dankzij jou enthousiasme en inzet heb jij een team om je heen waardoor de klant zich altijd welkom voelt, en door jouw kennis en vakmanschap gaan de klanten altijd met de juiste producten naar huis.

Functie-eisen

• Minimaal een MBO-3 opleiding;

• Relevante werkervaring van minimaal 1 jaar in een leidinggevende functie;

• Een gezonde dosis humor;

• Inzetbaarheid in het weekend.

Aanbod

Een uitdagende functie op een leuke werkplek;


 De mogelijkheid tot het volgen van een interne MBO-4 opleiding tot leidinggevende;


 Diverse trainingsdagen en meetings voor de ontwikkeling van jou en je team;


 Korting op de collectie!


Ben je enthousiast geworden en wil jij de nieuwe Assistent Storemanager worden voor dit team? Pak dan deze kans en reageer direct!

Inlichtingen

Femke van Eyk 0031648941305

Sollicitatie

Femke van Eyk 0031648941305

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search