Introductie

Wij zijn voor een bekend fashion organisatie opzoek naar een enthousiast, ervaren en trendy Floormanager met passie voor fashion!


Organisatie

Deze fashion organisatie is in de loop der jaren een begrip geworden in de regio. Ze lopen voorop waar het gaat om mode. Je werkt in een hard werkend, inspirerend en groeiend familie bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt jezelf te ontplooien.

Functie

Als floormanager ben je verantwoordelijk voor de dames afdeling (ongeveer 20 medewerkers) Je bent iemand die zich thuis voelt in de fashion en het liefst binnen het hoog segment, je hebt oog voor detail en als een gastvrouw ben je hét voorbeeld voor de rest van jouw team.

Je toont, samen met je assistent, leiderschap door zelf het juiste voorbeeld te geven en als meewerkend voorman tussen de medewerkers op de vloer te staan. Met jouw positieve energie en leiderschap weet je als geen ander hoe je een team moet stimuleren en enthousiasmeren en heb je de wil het beste uit jezelf en anderen te halen om tot een goed resultaat te komen. Dit is niet het enige wat je doet. Ook behoren de taken zoals het maken van planningen, voeren van ontwikkelgesprekken en het afhandelen van verlofaanvragen tot je taken. Maar het grootste gedeelte van de dag ben je op de werkvloer aanwezig. Verder is het van belang dat je affiniteit hebt met merken in het hoger segment en denk je mee over de uitstraling en indeling van de afdeling.

Daarnaast;

• Ben je mede verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van de afdeling

• Zorg je voor een perfecte uitstraling van de vloer.

• Begeleidt je (nieuwe) medewerkers bij de uitvoering van hun taken.

• Motiveer en inspireer je jouw team en helpt hen, hun talent verder te ontwikkelen;

• Houd je de (product) kennis van jouw afdeling op niveau;

• Voer je tussentijdse gesprekken

• Maak je planningen en regel je de verlofaanvragen

• En natuurlijk sta je zelf ook volop in de verkoop.

Functie-eisen

Jij bent of hebt;

· Recente, relevante ervaring in de fashion branche, in het hogere segment is een pré

· Minimaal beschikbaar tussen 32-38 uur per week (vrijdagavonden en zaterdagen zijn standaard werkdagen)

· Leidinggevende capaciteiten (ervaring wel gewenst)

· Communicatief sterk

· Een grote passie voor fashion

· Ben je op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen binnen de fashion

· Woon je in de omgeving van Ude


Aanbod

Een interessante en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen in breng. Een collegiale werksfeer in een inspirerend en succesvol familiebedrijf. Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring en interessante primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Leuke kortingen op jouw kledingaankopen, reiskostenvergoeding, collectiever zorgverzekering en wat ook heel fijn is, is dat jouw fitness abonnement voor een gedeelte wordt betaald.

Inlichtingen

Herken jij jezelf in deze vacature neem dan contact op met: Femke van Eijk 0648941305

Sollicitatie

Klik op de button “solliciteren” en wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search