Introductie

Heb jij de afgelopen jaren ervaring opgedaan in de functie van Regio Manager binnen een fashion organisatie en ben je toe aan een nieuwe, frisse stap binnen een dynamische, internationale fashion organisatie? Feel Recruitment is namelijk op zoek naar een ervaren Regiomanager (regio Zuid-Nederland)!

Organisatie

Een internationale fashion organisatie met een groot en divers fashion assortiment voor zowel vrouwen, mannen, tieners en kinderen.Functie

Als Regiomanager ben je eindverantwoordelijk voor de groei en omzet van 10 winkels in Zuid-Holland en zorg jij met jouw ervaring, positieve energie en motivatie, dat de winkels optimaal presteren.

Je zorgt in deze rol ervoor dat er een positieve sfeer heerst in de winkels, dat de Storemanagers weten wat er verwacht wordt en ben je in nauw contact met de Visual Merchandise Manager zodat de winkels er altijd volgens de laatste richtlijnen uitzien.

Daarnaast ben je continue op de hoogte van de laatste cijfers: je analyseert en onderneemt actie waar nodig.

Door jouw ervaring in het aansturen van meerdere winkels, ben je gedreven in de juiste prioriteiten te stellen en je hoofd koel te houden in stressvolle situaties.

Voor de Storemanagers ben je een voorbeeld, zeer gedreven en duidelijk in je communicatie. Daarnaast zorg jij ervoor dat de teams op orde zijn en ben je, in samenspraak met de Storemanager en recruitment afdeling, verantwoordelijk voor het werven en aannemen van nieuwe teamleden in jouw regio.

Als laatste hecht je veel waarde aan het verder ontwikkelen van de medewerkers in jouw regio en ben je actief hiermee o.a. d.m.v. trainingen en het voeren van ontwikkelgesprekken.

Functie-eisen

Wat vragen wij:

• Je hebt 2-3 jaar recente werkervaring als Regiomanager in de fashion branche of recente ervaring in het aansturen van meerdere winkels in de fashion branche

• Ervaring bij een dynamische retailer is een pré

• Je bent zeer commercieel en resultaat gedreven

• Een Proactieve werkhouding en je werkt zeer gestructureerd

• Sociaal vaardig met goede communicatieve eigenschappen

• Je bent flexibel ingesteld en Fulltime beschikbaar

• Je bent in staat in staat hoofd- en bijzaken te scheiden en in staat goed te prioriteren

Aanbod

* Een zeer zelfstandige functie;

* Je kunt deelnemen aan diverse opleidingsmogelijkheden

* Kortingen tot wel 50% op de gehele collectie;

* Maandelijkse index bonus;

* Goede pensioensregeling

* Een Auto, laptop en telefoon.


Inlichtingen

Femke van Eyk 0031648941305

Sollicitatie

Femke van Eyk 0031648941305

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search