Introductie

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een inspirerende head of design.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groeiende, dynamische & internationale Retail organisatie met meerdere winkelformules. Met winkels in Nederland , België en Duitsland timmeren ze hard aan de weg. Naast de verkoop van bekende nationale & internationale merken, ontwerpen en produceren ze nog 2 trendy eigen labels.


Fashion is een passie en tevreden klanten zijn het aller belangrijkste. Door de klant te adviseren, inspireren en excellente service te bieden maken ze van elk klantcontact een feestje. Het bedrijf bestaat uit een hechte groep collega’s die gezamenlijk voor het beste gaan.

Functie

In deze positie ben je, in samenspraak met de managers Inkoop, verantwoordelijk voor een kwalitatief goede samenstelling van de heren en dames collectie, waardoor de commerciële doelstellingen van de organisatie kunnen worden behaald.

Jij bent de inspirator die in staat is om een merk verder uit te bouwen en naar een nóg hoger level te tillen. Door middel van de passie en aandacht die jij uitdraagt in jouw rol zorg jij voor de kwaliteit en diversiteit van ons merk. Je bent in staat om jouw visie over te brengen en de belangrijkste stakeholders te overtuigen welke richting we opgaan met het eigen merk. In de rol van head of design stroom jij over van creativiteit en passie waardoor jij ervoor zorgt dat onze topstylisten het beste uit zichzelf en het product halen.


Functie-eisen

Verantwoordelijkheden:

· Oriënteren op mode en marktontwikkelingen en hiervoor een goede vertaling vinden voor de doelgroep;

· Optimaliseren, formuleren en implementeren van het merk en stylingbeleid, d.m.v. het neerzetten van een concept zodat dit optimaal aansluit bij de winkelformule, strategie en markt;

· Ontwikkelen en realiseren van een seizoenscollectie op thema, kleur, materialen en belijning, uiteraard binnen kaders en richtlijnen;

· Managen van de werkzaamheden van de afdeling en stylingprocessen. Zorg dragen voor personele aangelegenheden, binnen HR beleid en regelingen, zodanig dat goed werkgeverschap binnen de afdeling gestalte krijgt.

Profielschets

· 10 tot 15 jaar ervaring binnen mode design, daarnaast bij voorkeur 8-10 jaar ervaring in een soortgelijke positie;

· Kunst academie, of vergelijkbaar. Denk niveau HBO plus;

· Voorwaarde scheppend, meedenkend en oplossingsgericht, motivator en inspirator, conceptueel en strategisch, tactisch en communicatief sterk.

Inlichtingen

Ellis Vreman 0031-614387827

Sollicitatie

Ellis Vreman 0031-614387827

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search