Introductie

THE POWER OF RITUALS..

Het leiden en enthousiasmeren van anderen en het creëren van onvergetelijke klantervaringen zit bij jou in je DNA. Kom werken bij Rituals, een inspirerende plek waar customer experience en performance hand in hand gaan.

Organisatie

Bij Rituals gaat betekenisvol zijn hand in hand met ondernemersgeest. Zij geven net zoveel om het welzijn van de collega’s als om de planeet. Door voor beide goed te zorgen en de footprint te verkleinen, komen ze een stap dichter bij een duurzamere wereld. Ze zijn gepassioneerd om jou te helpen streven naar persoonlijk geluk en groei. Draag bij aan de ambities als Shopmanager!

Functie

DOEL VAN DE FUNCTIE


Om ervoor te zorgen dat elke klant een rode loper behandeling krijgt en het merk ten volle ervaart! Die ambitie bereik jij door de ultieme ‘leader by example’ te zijn. Jij bent degene die de performance op hoog niveau hanteert door jouw team in staat te stellen om een excellente service aan onze klanten te bieden. Jij stimuleert de groei van jouw collega’s en creëert een sfeer waarin commerciële successen als team worden gevierd.


JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN


Je streeft ernaar de doelstellingen op het gebied van verkoop en klantervaring te overtreffen.

Je inspireert en betrekt collega’s door hun favoriete rolmodel te zijn.

Je zorgt ervoor dat de operatie soepel en efficiënt verloopt en in lijn is met het Rituals DNA.

Je optimaliseert de productiviteit en bent verantwoordelijk voor het winkelpersoneel.

Je rapporteert aan de Area manager en onderhoudt contact met HR en de Retail Coördinatoren.

Als Shop Manager Bergen op Zoom zorg jij voor een gezonde dosis klantobsessie in jouw team van retailprofessionals. Hoe kunnen jullie de klantervaring naar een hoger niveau tillen? En wat is daarna nog meer mogelijk? Met welke acties en manieren van werken kan het team de commerciële doelstellingen waarmaken of zelfs overtreffen? Samen met de Area Manager bedenk je manieren om de verkoop te stimuleren, de KPI-resultaten te verbeteren en de merkbekendheid te vergroten. Je leidt jouw team door een krachtig voorbeeld te zijn en creëert een sterk gevoel van mede-eigenaarschap onder jouw teamgenoten. Jij maakt van successen ‘champagne-momenten’ en gebruikt eerder gemaakte fouten als leerervaringen, om zo het team te inspireren continu te blijven groeien en te verbeteren.


Over continue verbetering gesproken: het is aan jou om een stimulerende leeromgeving te creëren waar constructieve feedback de norm is. Onder collega’s, maar ook vanuit jezelf. Je vertaalt de targets in uitdagende – maar haalbare – doelen en moedigt de teamleden aan om van ‘verkopen’ een hartverwarmend ritueel te maken. Kortom: je coacht, inspireert en bekrachtigt het team waar én wanneer je maar kunt. Teamsessies? Jij organiseert ze! Eén-op-één gesprekken om vertrouwen te kweken en persoonlijke connecties te leggen? Idem dito! Daarnaast verspreid je de boodschap van Rituals en zorg je ervoor dat de principes (zoals de stijlrichtlijnen) en manier van werken (zoals de winkelrituelen en onze verkoopceremonie) begrepen, maar vooral geliefd en opgevolgd worden. Ook ben je verantwoordelijk voor de administratieve processen in de back-office (sorry, maar ze kunnen helaas niet zonder), voorraadbeheer en personeelsplanning.

Functie-eisen

WAT BRENG JIJ MEE?


Een beroepsachtergrond, aangevuld met meer dan 3 jaar ervaring in teamleiderschap.

Ten minste een deel van die ervaring heeft betrekking op het coachen van retail-, verkoop- en/of hospitality teams.

Als social media nog niet bestond, was jij degene die het had uitgevonden. Je bent gedreven en deelt graag jouw successen!

Je bent service gericht, hebt geweldige verkoopskills en bezit het vermogen om anderen vanuit deze vaardigheden te inspireren.

Je bent resultaatgericht (targets zijn jouw motivator), hebt oog voor detail (geen beschadigd product of lege sample ontglipt jou) en je bent organisatorisch sterk.

Je bent besluitvaardig en bezit probleemoplossende vaardigheden.

En het aller belangrijkst: je bent het type people manager waar collega’s enthousiast van worden; hardwerkend, inspirerend, boeiend en empathisch!

Aanbod

WE ARE RITUALS

“We’re not here to sell you beauty; we are here to make you feel good.” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Rituals is een global brand sinds het jaar 2000, opgericht in Amsterdam. Het is de ambitie om op duurzame wijze door te groeien tot de nummer één wereldwijd in luxe cosmetica en deze positie te behouden.

Door onderdeel te worden van Rituals, zal je een sterke bedrijfscultuur en een ondernemersgeest gaan ervaren, wat jou in staat stelt om een waardevolle carrière op te bouwen. Zij geven net zoveel om het welzijn van de werknemers als die van onze aarde. Door hier gepassioneerd naar om te kijken geloven wij oprecht dat we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld en zetten wij stappen om onze footprint te beperken. Het is de missie om mensen zich goed te laten voelen en een unieke ervaring te geven. Ongeacht welke rol je bij Rituals vervult, lever je een positieve bijdrage aan onze dagelijkse bedrijfsvoering.

Inlichtingen

Femke van Eyk 0031648941305

Sollicitatie

Femke van Eyk 0031648941305

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search