Introductie

Ben jij een creatieveling met een grote passie voor fashion én vind je jouw inspiratie 24/7 online? Lijkt het je een uitdaging om onze social media kanalen verder te ontwikkelen en denk je graag mee over hoe wij onze doelgroep het beste kunnen bereiken? Krijg je energie van het bedenken van creatieve content en durf je out-of-the-box te denken? Dan komen we graag met je in contact!

Organisatie


Deze fashion organisatie is dé multibrand fashion store voor vrouwen en mannen waar service centraal staat en waar je een uitgebreide collectie vindt van de beste merken. Er zijn een 70-tal winkels in Nederland en België en een webshop.

Vind je kleding die écht bij jou past! De klant is voor hen het allerbelangrijkste. Dat blijkt uit enthousiasme, de collectie en service. Het plezier in het werk en de passie voor kleding staat centraal. Persoonlijke aandacht, ontwikkeling en begeleiding zijn voor hen belangrijk. Zo halen zij het beste in elkaar naar boven.

Functie

Als social media marketeer ben je verantwoordelijk voor alle activiteiten en communicatie op de social media kanalen, waaronder Instagram, Facebook & Pinterest. Je beheert de social media accounts, ontwikkelt een groeistrategie, maakt analyses van de groei in bereik, interactie en volgers, bedenkt unieke content en initieert samenwerkingen met influencers. Met jouw creativiteit, schrijfstijl en ideeën lukt het je niet alleen om onze bestaande volgers te inspireren, enthousiasmeren en te verrassen, maar weet je ook een nieuwe doelgroep aan te spreken.


Je hebt een grote affiniteit met fashion en bent een pro in storytelling; kortom je weet als geen ander hoe je het verhaal over de bühne moet brengen. Je bent onderdeel van het marketing & e-Commerce team en rapporteert aan het management. Daarnaast communiceer je met verschillende afdelingen binnen de organisatie.

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die:


aantoonbare ervaring heeft in het zelfstandig ontwikkelen van social media strategieën en het beheren van social media kanalen

een grote passie heeft voor fashion en beschikt over een commerciële instelling

barst van de creativiteit, daadkracht en communicatief ijzersterk is

kennis en ervaring heeft met online marketing tools & trends en planning & analyse tools

vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft

beschikt over een hands-on mentaliteit en een proactieve houding

minimaal 2-3 jaar werkervaring heeft in een vergelijkbare functie

Aanbod

Deze organisatie biedt jou een open werkomgeving, waar je wordt gewaardeerd en de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je gaat werken in een dynamisch team met enthousiaste collega’s. Verder bieden zij jou:


een verantwoordelijke job in een energieke omgeving waar iedere dag anders is

een uitdagende rol waar je verantwoordelijk bent voor je eigen succes

een omgeving die volop ruimte biedt voor creativiteit en eigen ideeën

goede arbeidsvoorwaarden

de kans om jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen

Inlichtingen

Femke van Eyk 0031648941305

Sollicitatie

Femke van Eyk 0031648941305

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search