Introductie

Werken voor een snel groeiende fashion bedrijf? Voor één van onze opdrachtgevers, zijn we op zoek naar een energieke en ambitieuze shopmanager. Bij dit bedrijf krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen binnen de fashion en om samen met je team de beste resultaten binnen te halen.

Organisatie

Dit fashion brand is onderdeel van een groot internationaal fashion organisatie met verschillende merken onder zich.In totaal hebben ze 2700 shops in 38 landen wereldwijd. Dit familiebedrijf is in 1975 opgericht en anno 2019 groeien zij nog steeds.

Functie

Als shopmanager geef jij dagelijks leiding aan een team van 15 medewerkers en kan jij het team coachen, motiveren en inspireren op klant- en servicegerichtheid. De shopmanager kan goed omgaan met werken onder druk en is een ster in het snel schakelen binnen een dynamische omgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een efficiënte personeelsplanning, budgettering en de coördinatie van alle werkzaamheden binnen de shop. Je bruist van de energie en weet het gehele team op te leiden tot ware sales toppers. Iedere klant verlaat jouw store met een ultieme shopping ervaring, uiteraard met een compleet nieuwe outfit óf meer! Het behalen van omzet targets, analyseren van kpi’s en hierop aansturen is voor jou een dagelijkse routine. Naast deze activiteiten ben je ook bezig met het werven en aannemen van nieuwe medewerkers. Jouw dag sluit je af met het informeren van de dagelijkse gang van zaken aan de areamanager.

Functie-eisen

De afgelopen 2-3 jaar heb jij een leidinggevende functie gehad binnen de retail, als shopmanager. Een opleiding in de richting van detailhandel/ retail is een pré. Ideeën werk jij uit naar concrete plannen en je bent een echte teamplayer die denkt in oplossingen. Verder ben je als collega flexibel inzetbaar en ben je beschikbaar in het weekend en tijdens de koopavonden. Check, check, dubbel check, jouw DNA ademt:  Sterke verkoopvaardigheden en in staat het gehele team (minstens) zo goed te laten verkopen als jij dat kan.  Verantwoordelijkheid nemen betekent voor jou de sleutel tot succes.  Fashion lover! Jij hebt een passie voor alles dat met mode te maken heeft.  Flexibele instelling, van een snel werktempo wordt jij nog fanatieker om te scoren.  Goede kennis van de Engelse taal is een pré.

Aanbod

 Een zeer uitdagende, zelfstandige en veelzijdige functie.  Marktconform salaris.  Maandelijkse bonusregeling.  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijna 40% personeelskorting op onze gehele collectie.  Aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds Detailhandel.  Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Inlichtingen

Femke van Eyk 0031648941305

Sollicitatie

Femke van Eyk 0031648941305
Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search