Organisatie

Onze opdrachtgever is een groeiende, dynamische & internationale Retail organisatie met meerdere winkelformules. Met winkels in Nederland , België en Duitsland timmeren ze hard aan de weg. Naast de verkoop van bekende nationale & internationale merken, ontwerpen en produceren ze nog 2 trendy eigen labels.

Fashion is een passie en tevreden klanten zijn het aller belangrijkste. Door de klant te adviseren, inspireren en excellente service te bieden maken ze van elk klantcontact een feestje. Het bedrijf bestaat uit een hechte groep collega’s die gezamenlijk voor het beste gaan.Functie

Jouw werkzaamheden..

Als Store Manager ben je verantwoordelijk voor het algemene operationele management in de winkel. Je staat klanten op een enthousiaste, spontane manier te woord en adviseert hen over hun aankopen. Je bent gepassioneerd van Fashion en helpt de klant dan ook graag bij een keuze in het trendy assortiment. Je werkt mee op de vloer en zorgt voor een goede sfeer in de winkel zodat je team en de klanten zich thuis voelen.

Je bent constant bezig met de vorming van je team. Je coacht, adviseert en leert hen het vak zodat ze optimaal kunnen inspelen op de wensen en behoeften van iedere klant. Je inspireert met je enthousiasme, gedrevenheid en verkoopkwaliteiten. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een nette & representatieve uitstraling van de winkel, je hebt oog voor detail!

Functie-eisen

Wat wordt er van je verwacht?Jij bent een energiek iemand die affiniteit heeft met de fashion & Retail branche. Als manager ben je een coach die draagvlak weet te creëren bij zijn/haar medewerkers! Je beschikt over goede leidinggevende en organisatorische vaardigheden. Je bent ondernemend en werkt gestructureerd en zeer klant en resultaatgericht. Je hebt een passie voor Fashion het verkopen ervan en jou streven is dat elke klant met een aangenaam en warm gevoel naar buiten loopt.


Je hebt een:


HBO werk- en denkniveau


Aantoonbare managementervaring in een servicegerichte Retail omgeving


Flexibele instelling


Je bent woonachtig in de omgeving van Breda

Inlichtingen

Sasja van Kempen 06 15566287

Sollicitatie

Sasja van Kempen 06 15566287

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search