Introductie

Jij, als nieuwe shopmanager binnen dit team, kan deze store en haar team naar een hoger niveau tillen op high customer service , visual merchandising & resultaat door de leidinggevende ervaring die jij meebrengt. Met een high energy peptalk start jij iedere nieuwe dag op de vloer en zet jij jouw team op scherp:

budgets ready – check ✓ ,

vloerplan ready – check ✓ ,

collega’s in fashionable outfits op de vloer – check ✓.

Organisatie

Deze organisatie is een internationaal familiebedrijf met inmiddels ruim 17.000 medewerkers over de hele wereld! Met een assortiment van een groot aantal individuele modemerken biedt deze internationale fashion organisatie, mode-kleding en accessoires voor zowel vrouwen, mannen, tieners en kinderen.

Functie

Je bent een ster in het snel schakelen binnen een dynamische omgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een efficiënte personeelsplanning en budgettering. Het behalen van omzet targets, analyseren van K.P.I.’s en hierop aansturen is voor jou een dagelijkse routine. Naast deze activiteiten ben je ook bezig met het werven en aannemen van nieuwe medewerkers. Jouw dag sluit je af met het informeren van de dagelijkse gang van zaken aan de areamanager.

Functie-eisen

De afgelopen 3-5 jaar heb jij een leidinggevende functie gehad binnen de retail, bijvoorbeeld als storemanager voor een groter team. Een opleiding in de richting van detailhandel/ retail is een pré. Ideeën werk jij uit naar concrete plannen en je bent een echte teamplayer die denkt in oplossingen. Verder ben je als collega flexibel inzetbaar en ben je beschikbaar in het weekend en tijdens de koopavonden.


Jij hebt het ‘DNA’ als:

• Verkopen jouw liefde is en jij met jouw sterke verkoopvaardigheden in staat bent om het gehele team (minstens) zo goed te laten verkopen als jij dat kan;

• je een helicopter view hebt en alle werkzaamheden binnen de shop kan coördineren;

• verantwoordelijkheid nemen voor jou de sleutel tot succes betekent;

• je van een snel werktempo nog fanatieker wordt om te scoren;

• een goede kennis van Engels taal

Aanbod

• Kortingen die kunnen oplopen tot wel 50% op de gehele collectie;

• toffe incentives om het beste uit jouw team te halen. Zet jij het team op scherp om met z’n allen bijvoorbeeld een outfit item, teamuitje of trip te winnen?;

• je kan deelnemen aan diverse Masterclasses en je krijgt zo de kans om jezelf naar hogere niveaus te tillen;

• De kick-off van het nieuwe jaar vieren zij groots met alle shopmanagers inclusief overnachting in een fancy hotel. De organisatie geeft je op die dagen workshops, sprekers, veel fun en je krijgt natuurlijk de nieuwste collectie te zien;

• volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf naar bijvoorbeeld shopmanager van een hoge omzet store, visual merchandiser of areamanager.

En natuurlijk krijg je bij hen een marktconform salaris, een maandelijkse aantrekkelijke bonusregeling, 8% vakantiegeld, een uitgebreid pakket aan collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling.

Inlichtingen

Femke van Eyk 0031648941305

Sollicitatie

Femke van Eyk 0031648941305

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search