Introductie

Feel Recruitment is op zoek naar een enthousiaste en inspirerende Assistent Storemanager voor een groeiend internationaal sport & lifestyle brand.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een groeiende, dynamische sport & lifestyle organisatie. De roots van dit internationale merk liggen op de zonnige stranden van Californië. Een aantal jaren geleden zijn ze overgenomen door een Nederlandse investeerder waardoor het internationale hoofdkantoor momenteel in Nederland gevestigd is.


De organisatie heeft zich snel daarna snel geprofessionaliseerd.


Sport een passie en tevreden klanten zijn het aller belangrijkste. Door de klant te adviseren, inspireren en excellente service te bieden maken ze van elk klantcontact een feestje. Het bedrijf bestaat uit een hechte groep collega’s die gezamenlijk voor het beste gaan.

Functie

Als Assistent Storemanager ben je samen met je Storemanager verantwoordelijk voor het algemene operationele management in de winkel. Je staat klanten op een enthousiaste, spontane manier te woord en adviseert hen over hun aankopen. Je bent gepassioneerd van sport & Lifstyle en helpt de klant dan ook graag bij een keuze in het trendy assortiment. Je werkt mee op de vloer en zorgt voor een goede sfeer in de winkel zodat je team en de klanten zich thuis voelen.

Je inspireert met je enthousiasme, gedrevenheid en verkoopkwaliteiten. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een nette & representatieve uitstraling van de winkel, je hebt oog voor detail!

Functie-eisen

Jij bent een energiek iemand die affiniteit heeft met de fashion & Retail branche.. Je bent ondernemend en werkt gestructureerd en zeer klant en resultaatgericht. Je hebt een passie voor sport en fashion het verkopen ervan en jou streven is dat elke klant met een aangenaam en warm gevoel naar buiten loopt.


Je hebt een:


Aantoonbare ervaring in een servicegerichte Retail omgeving;

Flexibele instelling;

sportieve, energieke uitstraling

Je bent woonachtig in de omgeving van Scheveningen.

Inlichtingen

Femke van Eyk

0648941305

femke@feelrecruitment.nl

Sollicitatie

Femke van Eyk

0648941305

femke@feelrecruitment.nl

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search