Introductie

Altijd al de droom gehad om een eigen kledingwinkel te beginnen? Dit is een soort van je kans..

Voor een damesmode boetiek in hartje Den Bosch zijn wij opzoek naar een energieke, commerciële en ervaren shopmanager.

Organisatie

Deze multibrand organisatie heeft de perfecte mix van kleding & schoenen. Met een modegeschiedenis van ruim 30 jaar zijn ze uitgegroeid tot de favoriete shop-bestemming van menig vrouw. Het doel is om jou er op je best uit te laten zien! Dit doen ze door wekelijks de collectie aan te vullen, je te inspireren met de leukste looks & natuurlijk door gedegen advies te geven. Naast veel eigen productie en design hebben zij de leukste items geselecteerd bij mooie merken. Samen met een zorgvuldig samengestelde schoenencollectie zorgt dit voor een uniek aanbod. Bovendien kenmerkt de collectie zich in het bijzonder door de brede keus voor een uiteenlopende doelgroep, vertaalt naar diverse prijsklassen.

Functie

Deze leuke boetiek in Den Bosch heeft behoefte aan een manager die innovatief te werk gaat en processen implementeert om de store naar een hoger niveau te tillen. Samen met jouw team, 5 sales gedreven collega’s, zorg je voor een positieve beleving bij de klanten. Jij krijgt energie van het managen en motiveren van je team om samen de doelstellingen te behalen.

Jouw fashion hart gaat sneller kloppen bij het verlenen van service en de klant echt de aandacht te geven die ze verdienen. Uiteindelijk is jouw doel dat ze met een tevreden gevoel de winkel verlaten en ook weer bij je terug komen.

Jij krijg als manager de vrijheid om deze boetiek te draaien alsof het je eigen winkel is. Wekelijks ben je in overleg met jouw retailmanager over de gang van zaken, het behalen van de doelstellingen en spar je over jouw bedachte nieuwe ideeën en acties.

Functie-eisen


Wij vragen voor deze rol als manager het volgende van jou:

– Als storemanager heb je al enkele jaren ervaring opgedaan in de fashion.

– Of jij hebt gewerkt als Assistent storemanager binnen een groot team in de fashion en je bent toe aan die volgende stap.

– Fulltime beschikbaar (32-38 uur) en je hebt geen problemen met werken in de weekenden en de koopavonden.

– Je bent woonachtig in de omgeving van Den Bosch

– Modebewust

– Je beschikt over commercieel inzicht en je hebt ervaring met het werken met KPI’s

– Je weet als geen ander hoe je jouw team op een positieve en energieke manier moet coachen om zo het beste resultaat uit je team te halen.

Jouw kernwaarden zijn: persoonlijkheid, inspirerend, innovatief, empathisch, flexibel, ownership en doortastend.Aanbod

Jij komt te werken binnen een sterk groeiende multibrand organisatie. Die met een modegeschiedenis van ruim 30 jaar is uitgegroeid tot de favoriete shop-bestemming van menig vrouw. Geen dag zal hetzelfde zijn. Een werkplek waar jij je verder kan ontwikkeling, waar ruimte is voor humor, eigen initiatief en nieuwe ideeën. Je krijgt een passend salaris gekeken naar je ervaring en leuke personeelskorting op alle items.

Inlichtingen

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kan je contact opnemen met Kim Louwaard

Telefoon: 06-48941305 of per mail: femke@feelrecruitment.nl

Sollicitatie

Klik met je muis op “solliciteren” en wij zien graag jouw sollicitatie met cv tegemoet.

Wij zullen z.s.m. jouw sollicitatie in behandeling nemen.Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search