Feel Team

Feel Team

Feel Recruitment is in april 2012 opgericht door Femke van Eyk en Ellis Vreman. Na jarenlang succesvol te hebben samengewerkt, besloten ze hun passie en krachten te bundelen en een eigen recruitmentbureau in de mode op te starten.

Ellis Vreman – “Als geen ander in staat om een juiste match te maken. Een hekel aan “CV-schuiven”. Het inlevingsvermogen in het begrijpen van de wensen van zowel klant als medewerker is één van Ellis haar grootste kwaliteiten.Haar inlevingsvermogen komt onder ander voort uit haar jaren ervaring in de modebranche. Zij weet als geen ander hoe deze branche in elkaar zit en kan dan ook putten uit haar kennis, ervaring en grote netwerk. Haar kracht ligt bij het in beweging brengen van mensen richting hun doel. Zo haalt zij het optimale uit ieder persoon en elke situatie. Ellis zoekt graag uitdagingen en is ondernemend, denkt altijd in oplossingen in plaats van problemen. Commercieel, doelgericht, oprecht, zijn eigenschappen die Ellis maken tot een professionele en klantgerichte ondernemer.

Ellis@feelrecruitment.nl | tel: 0031-614387827

Femke van Eyk – “Creatieve en inventieve ondernemer die door haar jarenlange ervaring in staat is om personele vraagstukken te doorgronden en samen met de klant te zoeken naar een oplossing op maat. Met veel passie, plezier en bevlogenheid heeft ze personele problemen en vraagstukken mogen oplossen. Sterke affiniteit en ervaring met de modebranche maar vooral goed luisteren en doorvragen, het bedrijfsbelang voorop stellen en helder in communicatie, zijn voor haar belangrijke pijlers om de klantvraag om te zetten in een succesvolle samenwerking met opdrachtgevers. Femke staat voor: doel- en resultaatgericht handelen, no-nonsense en persoonlijke betrokkenheid.

Femke@feelrecruitment.nl | tel: 0031-648941305

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search