Introductie

Werken als Assistent Storemanager in de sport & lifestyle branche bij een dynamische en groeiende retailer. Je krijgt hier de kans om (samen met de storemanager) ondernemer te zijn in je “eigen” winkel en je ontvangt de vrijheid hierin (binnen de kaders) te handelen. Aandacht en ontwikkeling zijn belangrijk voor onze opdrachtgever. In je loopbaan als Assistent Storemanager wordt on-the-job begeleid door je Storemanager en krijgt product of skill gerichte trainingen. Mogelijkheden tot doorgroeien zijn aanwezig en hiervan zijn verschillende aantoonbare voorbeelden binnen de huidige organisatie.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een groeiende, dynamische sport & lifestyle organisatie. De roots van dit internationale merk liggen op de zonnige stranden van Californië. Een aantal jaren geleden zijn ze overgenomen door een Nederlandse investeerder waardoor het internationale hoofdkantoor momenteel in Nederland gevestigd is.

De organisatie heeft zich snel daarna snel geprofessionaliseerd.

Sport een passie en tevreden klanten zijn het aller belangrijkste. Door de klant te adviseren, inspireren en excellente service te bieden maken ze van elk klantcontact een feestje. Het bedrijf bestaat uit een hechte groep collega’s die gezamenlijk voor het beste gaan.

Functie

Als Assistent Storemanager ben je mede verantwoordelijk voor het algemene operationele management in de winkel. Je staat klanten op een enthousiaste, spontane manier te woord en adviseert hen over hun aankopen. Je bent gepassioneerd van sport&ifestyle en helpt de klant dan ook graag bij een keuze in het trendy assortiment. Je werkt mee op de vloer en zorgt voor een goede sfeer in de winkel zodat je team en de klanten zich thuis voelen.

Je bent samen met de Storemanager constant bezig met de vorming van je team. Je coacht, adviseert en leert hen het vak zodat ze optimaal kunnen inspelen op de wensen en behoeften van iedere klant. Je inspireert met je enthousiasme, gedrevenheid en verkoopkwaliteiten. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een nette & representatieve uitstraling van de winkel, je hebt oog voor detail!

Functie-eisen

Jij bent een energiek iemand die affiniteit heeft met de fashion & Retail branche. Als manager ben je een coach die draagvlak weet te creëren bij zijn/haar medewerkers! Je beschikt over goede leidinggevende en organisatorische vaardigheden. Je bent ondernemend en werkt gestructureerd en zeer klant en resultaatgericht. Je hebt een passie voor Fashion het verkopen ervan en jou streven is dat elke klant met een aangenaam en warm gevoel naar buiten loopt. Je hebt een:

  • Aantoonbare managementervaring in een servicegerichte Retail omgeving;
  • Flexibele instelling;
  • Ervaring met KPI’s;
  • Commerciële visie met oog voor trend;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam;

Inlichtingen

Femke van Eyk


0648941305


femke@feelrecruitment.nl


Sollicitatie

Femke van Eyk

0648941305

femke@feelrecruitment.nl

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search