Introductie

Jij weet als geen ander je team uit te dagen door net dat stapje extra te zetten en de winkel naar een nog hoger level te tillen? Dan zoeken wij jou!

Een ervaren, energieke en commerciële Storemanager voor een multibrand store in het centrum van Nijmegen!

Organisatie

Deze multibrand organisatie heeft de perfecte mix van kleding & schoenen. Met een modegeschiedenis van ruim 30 jaar zijn ze uitgegroeid tot de favoriete shop-bestemming van menig vrouw. Het doel is om jou er op je best uit te laten zien! Dit doen ze door wekelijks de collectie aan te vullen, je te inspireren met de leukste looks & natuurlijk door gedegen advies te geven. Naast veel eigen productie en design hebben zij de leukste items geselecteerd bij mooie merken. Samen met een zorgvuldig samengestelde schoenencollectie zorgt dit voor een uniek aanbod. Bovendien kenmerkt de collectie zich in het bijzonder door de brede keus voor een uiteenlopende doelgroep, vertaalt naar diverse prijsklassen.

Functie

Als de nieuwe Store Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken omtrent de multibrand store en de werknemers.

Met jouw commerciële instelling implementeer je nieuwe ideeën en processen om deze store naar een hoger niveau te tillen. Je bent verantwoordelijk voor het managen en motiveren van jouw team, het behalen van de KPI’s en je zorgt samen met je team voor een positieve beleving bij alle klanten!

Functie-eisen

Voor deze rol is de volgende ervaring een must:

– Ervaring als Storemanager in de fashion

– Of ruime ervaring als Assistent Storemanager binnen een groter team in de fashion

– Fulltime beschikbaar zijn en geen problemen met het werken in de weekenden en koopavonden

– Woonachtig zijn in de omgeving van Nijmegen

– Modebewust

– Commercieel inzicht en ervaring met het werken met KPI’s

– Op een positieve en energieke manier kunnen coachen van het team

– De volgende kernwaarden herken je in jezelf: persoonlijkheid:inspirerend,empathisch,flexibel,ownership en doortastend.

Aanbod

Deze organisatie biedt een passend salaris, een leuke personeelskorting op al alle items. Verder zal je een werkplek aantreffen waar geen dag hetzelfde is, waar ruimte is voor humor, eigen initiatief en nieuwe ideeën!

Inlichtingen

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kan je contact opnemen met Kim Louwaard

Telefoon: 06-48941305 of per mail:femke@feelrecruitment.nl

Sollicitatie

Klik met op “SOLLICITEREN” en wij zien graag jouw sollicitatie met cv tegemoet.

Wij zullen z.s.m. jouw sollicitatie in behandeling nemen.

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search