[fontawesome icon=”laptop” circle=”yes” size=”large” iconcolor=”white” circlecolor=”#cbc5b5″ circlebordercolor=”#cbc5b5″ ] Bent u op zoek naar geschikte mensen voor uw organisatie? Feel Recruitment helpt u te ontzorgen. Meldt u een vacature bij ons, dan komen we graag langs om kennis te maken en de sfeer van uw bedrijf te proeven. Zo kunnen we potentiële  kandidaten zo goed mogelijk informeren over uw bedrijf en de juiste kandidaat aan u voorstellen. Feel Recruitment weet uit ervaring hoe belangrijk het is dat een kandidaat écht moet passen bij een bedrijf. Niet alleen qua functie eisen maar ook qua persoonlijkheid. Wij zijn dan ook geen CV-schuivers maar gaan voor de ultieme match.

Als gedreven ondernemers snappen wij dat u op de hoogte gehouden wilt worden van de afspraken die we gemaakt hebben en zien wij het als een uitdaging om uw verwachtingen te overtreffen. U als klant staat centraal, ook na 17.00. Voor ons is dit vanzelfsprekend en succesvol gebleken in de 14 jaar dat we ervaring hebben in deze branche.

 

Wij luisteren goed naar uw wensen, maken heldere afspraken en komen altijd onze afspraken na. “Doe wat je zegt, zeg wat je doet en laat zien wat je gedaan hebt”. Hier staan wij voor.

Neemt u een kandidaat aan via Feel Recruitment dan blijven wij u en uw nieuwe kandidaat volgen. Wij nemen regelmatig contact op om te horen of alles naar wens verloopt.

Wilt u een vacature melden? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Contact

Stuur een email en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Notice: Undefined index: quick_contact_gdpr_consent in /var/www/vhosts/feelrecruitment.nl/httpdocs/wp-content/themes/jupiter/views/footer/quick-contact.php on line 46

Start typing and press Enter to search